Skip links
Inhoud

Carpaccio van heilbotfilet met tomatengazpacho

Ingrediënten (4 personen)

• 300 gram verse heilbotfilet
• 50 gram rucola gehakt
• peper versgemalen
• zout
• 1/2 citroen uitgeperst
• 1 eetlepel notenolie

Voor de tomatengazpacho:
• 2 dl gezeefde tomaten pakje
• 1 sjalotje
• 1 teentje knoflook geraspt
• mespuntje gemberpoeder

Bereiding

Leg de visfilets naast elkaar tussen twee vellen plasticfolie en druk ze met een deegroller voorzichtig plat. Verwijder de folie en verdeel rucola, peper, zout, citroensap en notenolie over de heilbotfilet. Rol de filets op, pak ze weer in folie en leg de rolletjes minimaal 15 minuten in de diepvries zodat ze stevig worden. Meng intussen de ingrediënten voor de tomatengazpacho en giet er een dun laagje van op 4 borden. Snijd heilbotrolletjes met een scherp mes in dunne plakjes en leg ze in de tomatengazpacho.







Snelkoppelingen